Royal Opera House 23/24

We brengen wederom opera en ballet op het grote doek vanuit het het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Alsof je er zelf bij bent! 

Alle voorstellingen vinden komend seizoen op zondagmiddag plaats in onze intieme filmzaal en zijn opnames van live voorstellingen. De voorstellingen zijn voorzien van prachtige beelden en geluid.

Lunch bij de Stadsherberg op 17 december De Notenkraker
Lekker een middagje compleet laten verzorgen kan nu met een lunch voorafgaand aan de balletvoorstelling op 17 december bij de Stadsherberg en daarna door naar Parkvilla voor de filmregistratie van de Notenkraker. Bestel het juiste ticket en wij geven de reservering door aan de Stadsherberg. Aanvangstijd lunch: 13.00 uur.
Boutiquehotel Stadsherberg ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn op ongveer 5 minuten loopafstand van Parkvilla. Zij serveren overheerlijke en verrassende lunches.

Buffetten na afloop in 2024
Na afloop van de voorstellingen in 2024 bieden we een buffet aan. Het buffet start altijd tussen 18.15 en 18.30 uur. Kortom, een heerlijk cultureel middag én avondje uit.

Scroll naar beneden voor een overzicht van alle voorstellingen en koop je ticket!