Crowdfunding nieuwe bioscoopstoelen geslaagd!

We hebben goed nieuws! Met de crowdfundingsactie is ruim € 32.000,-- opgehaald. Hiermee kunnen wij overgaan tot de aanschaf van nieuwe bioscoopstoelen. Niet alleen de stoelen worden vervangen de hele filmzaal krijgt een make-over. Wij willen iedereen die de actie heeft gesteund en een bijdrage heeft gedaan ontzettend bedanken. Jullie maken het verschil!

Vorig jaar december zijn we gestart en dankzij ruim 215 donaties en vele kleine bijdragen via de filmtickets hebben we voldoende financiering binnengehaald voor nieuwe bioscoopstoelen. We zijn blij dat velen Parkvilla een warm hart toedragen. Inmiddels is de opdracht gegeven en gaan de stoelen binnenkort in productie. De uitvoering zal plaatsvinden in de zomerstop. Dat geldt ook voor de aanvullende upgrades. Behalve nieuwe stoelen komt er een nieuwe vloer, worden de muren geverfd en plaatsen we nieuwe wandpanelen. We kiezen voor wandpanelen in plaats van de lampen. Dit doen we omdat de panelen bijdragen aan de filmbeleving en de lampen alleen aan de sfeer.

We kijken enorm uit naar het najaar, waarin we in een prachtig vernieuwde zaal de mooiste filmparels kunnen vertonen. 

Iedereen die een stoeldonatie heeft gedaan wordt per mail persoonlijk geïnformeerd over de voortgang en meer info over de genoemde loterij als tegenprestatie volgt binnenkort. We houden je op de hoogte!

De poster- en DVD Sale loopt voorlopig nog door, want alle beetjes helpen om de upgrade te doen!