Parkvilla Vrienden worden? Doen!

Parkvilla biedt je de mogelijkheid om onze wederzijdse vriend of stoelsponsor te worden! Jij draagt eraan bij dat Parkvilla extra activiteiten en events kan organiseren en wij bieden jou een pakket aan mogelijkheden waarmee je nog meer profiteert van onze faciliteiten! Leuk dat je ons steunt! Wij steunen jou! Kies hieronder voor een van de vormen:

Parkvilla Vriend        
Je betaalt slechts 19,00 euro per jaar.

  • Je ontvangt het film- en theaterprogramma digitaal* toegestuurd en bent als eerste op de hoogte van kortingen en speciale aanbiedingen op het gebied van educatie, filmhuis en theater!
  • én 2,- euro korting op elke film in het Parkvilla filmhuis (1,- euro korting bij matinee op dinsdag en donderdag en bij kinderfilms) en vanaf seizoen 2019-2020 op geselecteerde theatervoorstelingen.

* Per september 2019 stapt Parkvilla over op digitale verzending van het aanbod. Daarmee kunnen we Parkvilla Vrienden beter en vaker op de hoogte brengen. En het is ook een stuk duurzamer. Gedrukte versies zijn af te halen bij Parkvilla.

Je Vriendenpas is één jaar geldig en wordt bij machtiging voor automatische incasso telkens met een jaar verlengd. Opzeggen uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid van je pas.

Doen? Parkvilla Vriend worden? Klik hier! *

* let op: voor elk aangemeld persoon een apart formulier invullen.

Parkvilla Stoel Sponsor
Je betaalt 100,- euro per jaar, minimaal 2 jaar

Je krijgt          

  • naamsvermelding naast de entree van het filmhuis of theater.
  • een naamplaatje met naam van jezelf of je bedrijf (evt. met logo) op een stoel naar keuze in ons filmhuis of ons theater
  • eens per jaar naamsvermelding in het Parkvilla Programma dat ook verschijnt als bijlage in het Alphens nieuwsblad.
  • naam en link van jezelf of je bedrijf op de website Parkvilla.nl
  • twee vrijkaarten voor de preview avond in mei, waarmee je als eerste kaarten kunt kopen voor de theatervoorstellingen én als eerste in kunt schrijven voor het cursusaanbod van het komende seizoen
  • twee keer per jaar de nieuwsbrief en als eerste het Parkvilla Programma toegestuurd.
  • als eerste op de hoogte van kortingen en speciale aanbiedingen op het gebied van Educatie, filmhuis en theater!

Doen? Parkvilla Stoelsponsor worden? Klik hier!