Ticketverkoop | tarieven | cadeaubon

Normaal Kassa en Online € 10,25
Vriend Kassa en Online € 8,25
Matinee Normaal Kassa en Online* € 9,25
Matinee Vriend Kassa en Online* € 8,25
Kinderfilm Normaal** € 7,50
Kinderfilm Vriend** € 6,50

Voor films langer dan 150 minuten kunnen afhankelijk van de lengte van de film afwijkende toegangsprijzen gelden.

In principe hebben alle films een pauze van ongeveer 30 minuten.

* Bij de matineevoorstellingen is een pauzeconsumptie (koffie/ thee) inbegrepen.
** Bij kinderfilms staat er tijdens de pauze of na afloop limonade en wat lekkers klaar voor de kinderen.

Tickets voor het filmhuis en theater kun je online kopen. Bij de meeste film- en theatervoorstellingen kan je van tevoren je stoelkeuze bepalen. 
 
Kaartverkoop aan de kassa *
Wij vragen je zoveel mogelijk de kaartjes online te kopen. Indien het voor jou niet mogelijk is om online een kaartje te kopen, dan kan je telefonisch eventueel een kaartje reserveren. Gereserveerde kaartjes moeten uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de voorstelling afgehaald worden aan de kassa. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken om de kaarten overdag, tijdens kantooruren, bij de kassa te kopen. Vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling kunnen kaartjes - mits nog beschikbaar - ook aan de kassa worden gekocht. Bij de kassa kan alleen gepind worden. Pinnen is veilig, eenvoudig en snel. 
 
Rolstoelplaatsen
Zowel ons filmhuis als theater beschikt over rolstoelplaatsen.
 
Ruilen of annuleren
Eenmaal gekochte tickets kunnen in gevallen van overmacht tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling worden omgeruild voor andere tickets of een tegoedbon. Wij brengen hiervoor per theaterticket € 2,50 en per filmticket € 1,00 administratiekosten in rekening (tot een maximum van € 10,00 per voorstelling). Wij geven geen geld terug. Een ontvangen tegoedboncode heeft een geldigheidsduur van twee jaar.
Ruilen of annuleren kan uitsluitend op werkdagen via Parkvilla, stuur dan een e-mail naar info@parkvilla.nl. Tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan een voorstelling nemen wij geen kaarten terug.
 
Parkvilla cadeaubonnen
De Parkvilla cadeaubon  (€ 10 € 15 € 20 en € 25) is verkrijgbaar bij de kassa en online. De cadeaubon is online en aan de kassa te verzilveren bij zowel het filmhuis als theater. Een cadeau- of kortingsbon kan in delen verzilverd worden. Een cadeaubon is een jaar geldig.
 
Nationale Bioscoopbon
Parkvilla filmhuis accepteert de Nationale Bioscoopbon.
De Podiumcadeaukaart kunnen wij helaas niet verzilveren.

Vriend worden > klik hier

Parkvilla Vriendenpas
Een Parkvilla Vriendenpas kost € 25,00 per jaar. Je ontvangt korting op de filmvoorstellingen en op geselecteerde theatervoorstellingen. Meer info? KLIK HIER

Verlenging Parkvilla Vriendenpas
Opzeggen van je Parkvilla Vriendenpas kan schriftelijk per (mail of brief) tot uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid van je pas. Indien je een machtiging voor automatische incasso hebt afgegeven, verlengen wij je pas ca. 7 weken voor afloop met een jaar onder gelijktijdige incasso van het contributiebedrag. Daarmee kun je in principe altijd met korting voor de reeds geprogrammeerde films.
 
Heb je geen machtiging voor automatische incasso afgegeven draag je zelf zorg voor verlenging van de vriendenpas. In principe ontvang je per mail een betaalverzoek. Daarin staan twee mogelijkheden vermeld om te betalen: online via Ticketlab (ons kaartverkoopsysteem) of door het vereiste bedrag over te boeken.
 
I.v.m. de privacywetgeving worden niet verlengde vriendenpassen een jaar na afloop van de laatste datum van geldigheid verwijderd.