Ticketverkoop en tarieven

Online kaartverkoop*
Normaal: € 9,00 | Matinee (op werkdagen) en kinderfilm: € 8,00
Met vriendenpas: € 7,00 | Matinee (op werkdagen) en kinderfilm: € 7,00​
* Bij de matineevoorstellingen is een pauzeconsumptie (koffie/ thee) inbegrepen.

Tickets voor het filmhuis en theater kun je online kopen. Bij het filmhuis kun je van te voren je stoelkeuze bepalen. Bij het theater wijzen medewerkers jou een plaats toe in de zaal. Bij online kopen betaal je een toeslag van € 0,50 per transactie. 
 
Kaartverkoop aan de kassa *
Vanwege de coronamaatregelen is de kassa gesloten voorafgaand aan filmvertoningen. Wij vragen je zoveel mogelijk de kaartjes online te kopen. Indien het voor jou niet mogelijk is om online een kaartje te kopen, dan kun je bij ons terecht iedere dinsdagochtend van 10.00 - 11.30 uur. Bij de kassa kan alleen gepind worden. Pinnen is veilig, eenvoudig en snel. 
Normaal: € 9,50 | Matinee (op werkdagen) en kinderfilm: € 8,50
Met vriendenpas: € 7,50 | Matinee (op werkdagen) en kinderfilm: € 7,50
* Bij de matineevoorstellingen is een pauzeconsumptie (koffie/ thee) inbegrepen.

* Voor films langer dan 150 minuten kunnen afhankelijk van de lengte van de film afwijkende toegangsprijzen gelden.
 
Reserveren via de website of telefonisch
In verband met beperkte bezetting in de filmzaal door de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om online of telefonisch te reserveren. Heb je hierover vragen, neem dan telefonisch contact met ons op, zodat wij kunnen bepalen of we hierop een uitzondering kunnen maken.
 
Rolstoelplaatsen
Zowel ons filmhuis als theater beschikt over rolstoelplaatsen.
 
Ruilen of annuleren
Eenmaal gekochte tickets kunnen in gevallen van overmacht tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling worden omgeruild voor andere tickets of een tegoedbon. Wij brengen hiervoor per theaterticket € 2,50 en per filmticket € 1,00 administratiekosten in rekening (tot een maximum van € 10,00 per voorstelling). Wij geven geen geld terug. Een ontvangen tegoedboncode heeft een geldigheidsduur van een jaar.
Ruilen of annuleren kan uitsluitend op werkdagen via ons kantoor. Stuur een mail aan info@parkvilla.nl. Tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan een voorstelling nemen wij geen kaarten terug.
 
Parkvilla Cadeaubonnen
De Parkvilla cadeaubon (€ 5,- / € 7,50 / € 10,- / € 12,50) is verkrijgbaar bij de kassa. De cadeaubon is online en aan de kassa te verzilveren bij zowel het filmhuis als theater.  Een cadeau- of kortingsbon kan in delen verzilverd worden. Een cadeaubon is een jaar geldig.

Nationale Bioscoopbon
Parkvilla filmhuis accepteert de Nationale Bioscoopbon.

Vriend worden > klik hier

Parkvilla Vriendenpas
Met ingang van 1 januari 2020 betaal je voor de Parkvilla Vriendenpas € 25,00 per jaar. De laatste prijsverhoging was vier jaar geleden. Met deze prijsverhoging volgen we de landelijke trend. De prijsverhoging gaat samen met een uitbreiding van voordelen. Behalve korting op de filmvoorstellingen ontvang jij  ook korting op geselecteerde theatervoorstellingen. Vanaf 2020  zullen wij daarnaast jaarlijks voor onze Vrienden een gratis Filmavond Special organiseren. Dit is alleen voor jou als gewaardeerde vriend. Kortom met het hele team staan wij ook komend jaar weer klaar om jou van een mooi aanbod te kunnen laten genieten. 

Verlenging Parkvilla vriendenpas.
Opzeggen van je Parkvilla vriendenpas kan schriftelijk per (mail of brief) tot uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid van je pas. Indien je een machtiging voor automatische incasso hebt afgegeven, verlengen wij je pas ca. 7 weken voor afloop met een jaar onder gelijktijdige incasso van het contributiebedrag. Daarmee kun je in principe altijd met korting voor de reeds geprogrammeerde films.
 
Heb je geen machtiging voor automatische incasso afgegeven draag je zelf zorg voor verlenging van de vriendenpas. In principe ontvang je per mail een betaalverzoek. Daarin staan twee mogelijkheden vermeld om te betalen: online via Ticketlab (ons kaartverkoopsysteem) of door het vereiste bedrag over te boeken.
 
I.v.m. de privacywetgeving worden niet verlengde vriendenpassen een jaar na afloop van de laatste datum van geldigheid verwijderd.