Veelgestelde vragen rondom Parkvilla cursussen

1. Per wanneer kan ik me voor een cursus inschrijven?
Het is per heden mogelijk om je in te schrijven voor een cursus. 

2. Hoe kan ik me aanmelden voor een cursus?
Het aanmelden voor een cursus kan via de Parkvilla website. Op dit moment kan het aanmelden alleen digitaal en worden er geen papieren inschrijfformulieren geaccepteerd. Heb je om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid tot invullen van het digitale inschrijfformulier? Stuur dan een email naar info@parkvilla.nl en geef hierin duidelijk aan voor welke cursus je je wilt aanmelden. Let op: reacties kunnen enkele werkdagen duren. Inschrijven via de telefoon is niet mogelijk.

3. Wanneer weet ik zeker of ik ben ingeschreven?
Na het invullen en indienen van het digitale inschrijfformulier ontvang je direct een automatische inschrijfbevestiging via een mail. Zonder tegenbericht kan je er vanuit gaan dat je inschrijving succesvol is geweest. Heb je geen automatische bevestiging ontvangen of twijfel je over of het inschrijfproces goed is gegaan? Stuur dan een mail naar info@parkvilla.nl. 

4. Is een cursus volgen wel veilig i.v.m. corona?
Ja. We houden de landelijke regelgeving nauwlettend in de gaten en treffen in onze cursussen de benodigde maatregelen. Je kunt deze terugvinden op onze website onder het kopje coronamaatregelen. Verder kan de docent ervoor kiezen het gebruik van een mondkapje in de les verplicht te stellen.

5. Is er een wachtlijst voor een cursus die vol is?
Ja, we hanteren een wachtlijst. Indien er veel mensen op de wachtlijst staan zullen wij kijken naar mogelijkheden tot inplannen van een extra cursus.

6. Kan ik ook een proefles volgen?
Ja. Het is mogelijk de eerste les van de cursus als vrijblijvende proefles te volgen, mits de cursus niet vol is. Stuur een mail naar info@parkvilla.nl om je op te geven voor een proefles. 

7. Kan ik nog steeds een strippenkaart aanschaffen en deze gebruiken op de normale manier?
Nee. Vanaf heden bieden wij geen strippenkaarten meer aan. Indien je reeds over een strippenkaart beschikt die je wilt opgebruiken, dan kan dat enkel op afspraak en indien er plek is in de cursus. Stuur hiervoor een mail naar info@parkvilla.nl

8. Waarom is er nu gekozen voor maandelijkse incasso?
Wij bieden vanaf dit seizoen op veler verzoek standaard een maandelijkse incasso aan voor alle cursussen. Je mag er ook voor kiezen om het volledige cursusbedrag in 1 keer te laten afschrijven. Je kunt deze optie aanvinken in het digitale inschrijfformulier. Wil je een afwijkende betalingsafpraak maken? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld in het digitale inschrijfformulier of mail je verzoek na inschrijving naar info@parkvilla.nl. 

9. Krijg ik  korting als ik meerdere cursussen tegelijk volg?
Ja, je krijgt dan korting. Het kortingsbeleid is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

10. Kan ik gebruikmaken van de foyer tijdens een cursus voor koffie of thee?
Nee. Op dit moment is de foyer wegens de coronamaatregelen gesloten en kan er geen consumptie worden aangeschaft. Wij begrijpen echter dat een lekker kopje koffie of thee bijdraagt aan de cursusvreugde, dus wij zorgen voor enkele thermoskannen in het cursuslokaal. Een vrijwillige financiële bijdrage hiervoor wordt natuurlijk enorm op prijs gesteld.  

11. Zijn de lokalen / ruimtes goed geventileerd?
Ja. In enkele ruimtes zoals onze dansstudio hebben wij een afzuigsysteem dat 24/7 actief is. In de leslokalen waar geen afzuigsysteem aanwezig is zullen wij de ramen en deuren geopend laten zodat de ruimtes goed geventileerd blijven. 

12. Wat gebeurt er wanneer lessen wegens een lockdown niet doorgaan?
Wanneer lessen uitvallen vanwege landelijke coronaregels, dan zullen deze lessen op een later moment worden ingehaald. Bij sommige cursussen zijn er digitale lessen mogelijk. Als cursist kan je ervoor kiezen hier wel of niet van  gebruik te willen maken. Wil je dit niet, dan heb je recht op restitutie van niet geboden lessen. 

13. Kan ik afzien van eventuele restitutie?
Draag je Parkvilla een warm hart toe en wil je ons helpen het hoofd boven water te houden? Dan kun je ervoor kiezen een eventuele restitutie te doneren. Je kunt per mail aangeven dat je een mogelijk restant beschouwt als gift aan Parkvilla. Stuur hiervoor een mail naar info@parkvilla.nl en wij zullen dit administratief verwerken.