Veelgestelde vragen rondom Parkvilla cursussen

1. Wanneer kan ik me voor een cursus inschrijven?
Je kan je per direct inschrijven voor alle voorjaars- en zomercursussen die reeds op onze website staan. 

2. Hoe kan ik me aanmelden voor een cursus?
Het aanmelden voor een cursus kan via de Parkvilla website. Op dit moment kan het aanmelden alleen digitaal en worden er geen papieren inschrijfformulieren geaccepteerd. Heb je geen mogelijkheid tot invullen van het digitale inschrijfformulier? Stuur dan een email naar info@parkvilla.nl, geef hierin duidelijk aan voor welke cursus je je wilt aanmelden en van welk IBAN rekeningnummer het cursusgeld geïncasseerd kan worden. Let op: reacties kunnen enkele werkdagen duren. Inschrijven via de telefoon is niet mogelijk.

3. Wanneer weet ik zeker of ik ben ingeschreven?
Na het invullen en indienen van het digitale inschrijfformulier ontvang je direct een automatische inschrijfbevestiging via een mail. Zonder tegenbericht kan je er vanuit gaan dat je inschrijving succesvol is geweest. Heb je geen automatische bevestiging ontvangen of twijfel je over of het inschrijfproces goed is gegaan? Stuur dan een mail naar info@parkvilla.nl. 

4. Wat doen jullie bij een eventuele nieuwe Coronagolf?
Op het moment dat er sprake is van een nieuwe Coronagolf, houden we altijd de landelijke regelgeving nauwlettend in de gaten. Wanneer dat nodig is treffen we in onze cursussen de benodigde maatregelen en stellen onze cursisten hiervan op de hoogte.

5. Is er een wachtlijst voor een cursus die vol is?
Ja, we hanteren een wachtlijst. Indien er veel mensen op de wachtlijst staan zullen wij kijken naar mogelijkheden tot inplannen van een extra cursus.

6. Kan ik ook een proefles volgen?
Ja. Het is mogelijk de eerste les van de cursus als vrijblijvende proefles te volgen, mits de cursus niet vol is. Stuur een mail naar info@parkvilla.nl om je op te geven voor een proefles. 

7. Kan ik nog steeds een strippenkaart aanschaffen en deze gebruiken op de normale manier?
Nee. Vanaf seizoen 2020-2021 bieden wij geen strippenkaarten meer aan. Oude strippenkaarten uit seizoen 2019-2020 kunnen niet meer worden gebruikt. 

8. Kan ik alleen kiezen voor maandelijkse incasso?
Nee. Je mag er ook voor kiezen om het volledige cursusbedrag in 1 keer te laten afschrijven. Je kunt deze optie aanvinken in het digitale inschrijfformulier. Wil je een afwijkende betalingsafpraak maken? Mail in dat geval je verzoek na inschrijving naar info@parkvilla.nl. 

9. Krijg ik  korting als ik meerdere cursussen tegelijk volg?
Ja, je krijgt dan korting. Het kortingsbeleid is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

10. Kan ik gebruikmaken van de foyer tijdens een cursus voor koffie of thee?
Wanneer de foyer open is kan je een lekker drankje aanschaffen. We plannen de pauzetijden van de cursussen na elkaar in, om zo drukte te voorkomen.

11. Zijn de lokalen / ruimtes goed geventileerd?
Ja. In enkele ruimtes zoals onze dansstudio hebben wij een afzuigsysteem dat 24/7 actief is. In de leslokalen waar geen afzuigsysteem aanwezig is zijn er altijd ramen en deuren die opengezet kunnen worden voor goede ventilatie. 

12. Wat gebeurt er wanneer lessen wegens een lockdown niet doorgaan?
Wanneer lessen uitvallen vanwege landelijke coronaregels, dan zullen deze lessen op een later moment worden ingehaald. Bij sommige cursussen zijn er digitale lessen mogelijk. Als cursist kan je ervoor kiezen hier wel of niet van  gebruik te willen maken. Wil je dit niet, dan heb je recht op restitutie van niet geboden lessen. Uitgevallen lessen die niet ingehaald kunnen worden, zullen aan het einde van het cursusseizoen in mindering worden gebracht op het cursusgeld en, indien er reeds betaald is, ter restitutie worden aangeboden (zie algemene voorwaarden)

13. Kan ik afzien van eventuele restitutie?
Draag je Parkvilla een warm hart toe en wil je ons helpen het hoofd boven water te houden? Dan kun je ervoor kiezen een eventuele restitutie te doneren. Je kunt per mail aangeven dat je een mogelijk restant beschouwt als gift aan Parkvilla. Stuur hiervoor een mail naar info@parkvilla.nl en wij zullen dit administratief verwerken.