Veelgestelde vragen rondom Parkvilla cursussen

1. Wanneer kan ik me voor een cursus inschrijven?
Rond juni wordt het cursusprogramma voor het daarop volgende seizoen (startend in september) online gezet. Vanaf dat moment is het altijd mogelijk om jezelf in te schrijven voor een cursus die op onze site staat.

2. Hoe kan ik me aanmelden voor een cursus?
Het aanmelden voor een cursus kan via de Parkvilla website. Heb je geen mogelijkheid tot invullen van het digitale inschrijfformulier? Stuur dan een email naar cursussen@parkvilla.nl, geef hierin duidelijk aan voor welke cursus je je wilt aanmelden en van welk IBAN rekeningnummer het cursusgeld geïncasseerd kan worden. Let op: reacties kunnen enkele werkdagen duren. Inschrijven via de telefoon is niet mogelijk.

3. Wanneer weet ik zeker of ik ben ingeschreven?
Na het invullen en indienen van het digitale inschrijfformulier ontvang je direct een automatische inschrijfbevestiging via een mail. Zonder tegenbericht kan je er vanuit gaan dat je inschrijving succesvol is geweest. Heb je geen automatische bevestiging ontvangen of twijfel je over of het inschrijfproces goed is gegaan? Stuur dan een mail naar cursussen@parkvilla.nl

4. Is er een wachtlijst voor een cursus die vol is?
Ja, we hanteren een wachtlijst. Wanneer een cursus uitverkocht is kun je een mailtje sturen naar cursussen@parkvilla.nl met de vraag of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden. Indien er veel mensen op de wachtlijst staan zullen wij kijken naar mogelijkheden tot inplannen van een extra cursus.

5. Kan ik ook een proefles volgen?
Ja. Het is mogelijk de eerste les van de cursus als vrijblijvende proefles te volgen, mits de cursus niet vol is. Stuur een mail naar cursussen@parkvilla.nl om je op te geven voor een proefles. 

6. Kan ik nog steeds een strippenkaart aanschaffen en deze gebruiken op de normale manier?
Nee. Vanaf seizoen 2020-2021 bieden wij geen strippenkaarten meer aan. Oude strippenkaarten uit seizoen 2019-2020 kunnen niet meer worden gebruikt. 

7. Kan ik alleen kiezen voor maandelijkse incasso?
Nee. Je mag er ook voor kiezen om het volledige cursusbedrag in 1 keer te laten afschrijven. Je kunt deze optie aanvinken in het digitale inschrijfformulier. Wil je een afwijkende betalingsafpraak maken? Mail in dat geval je verzoek na inschrijving naar cursussen@parkvilla.nl.

8. Krijg ik  korting als ik meerdere cursussen tegelijk volg?
Ja, je krijgt dan in bepaalde gevallen korting. Het kortingsbeleid is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

9. Kan ik gebruikmaken van de foyer tijdens een cursus voor koffie of thee?
Wanneer de foyer open is kan je een lekker drankje aanschaffen. We plannen de pauzetijden van de cursussen na elkaar in, om zo drukte te voorkomen.

10. Zijn de lokalen / ruimtes goed geventileerd?
Ja. In enkele ruimtes, zoals onze dansstudio, hebben wij een afzuigsysteem dat 24/7 actief is. In de leslokalen waar geen afzuigsysteem aanwezig is zijn er altijd ramen en deuren die opengezet kunnen worden voor goede ventilatie. 

11. Kan ik afzien van eventuele restitutie?
Draag je Parkvilla een warm hart toe? Dan kun je ervoor kiezen een eventuele restitutie te doneren. Je kunt per mail aangeven dat je een mogelijk restant beschouwt als gift aan Parkvilla. Stuur hiervoor een mail naar cursussen@parkvilla.nl en wij zullen dit administratief verwerken.