Draagt u als ondernemer kunst en cultuur een warm hart toe?

Parkvilla is hét cultuurcentrum van Alphen aan den Rijn en omstreken. De samenwerking met partners is voor ons onmisbaar. Met deze bijdragen kunnen wij onder andere ons historische gebouw onderhouden, een nóg leuker en veelzijdiger film- en theaterprogramma samenstellen en opkomende (lokale) talenten een podium bieden.

Draagt u Parkvilla een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Graag! Jaarlijks ontvangen wij ruim 60.000 mensen. Als donateur draagt u bij aan onze missie een plek te creëren waar iedereen kan genieten van kunst en cultuur.

Wij zijn in het bezit van de ANBI-status, dus giften zijn fiscaal aftrekbaar! 

Parkvilla Stoelsponsor

€ 250,-  per jaar

  • Ereplekje op het 'Zalig Zitten' donatiebord.
  • Logo met link op website www.parkvilla.nl       

Is 1 jaar geldig en wordt bij machtiging door automatische incasso telkens met een jaar verlengd. Schriftelijk opzeggen uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid.

Stoelsponsor worden?  Klik hier!

Parkvilla Partner

€ 500,- per jaar        

  • Toegang tot een boeiende kunstlezing met aansluitend een borrel.
  • Naamsvermelding Parkvilla advertentie en/of brochure.
  • Logo met link op website www.parkvilla.nl
  • Naamsvermelding filmdoek (met andere sponsoren)

Is 1 jaar geldig en wordt bij machtiging door automatische incasso telkens met een jaar verlengd. Schriftelijk opzeggen uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid.

Partner worden? Klik hier

Parkvilla Excellentie

€ 1250,- per jaar

Alle Parkvilla Partner voordelen PLUS:

  • Korting op huur Parkvilla foyer en (vergader)zalen, uitermate geschikt voor bedrijfsborrel en personeelsuitjes.
  • Deelname aan speciale Excellentie activiteiten, zoals boeiende (kunst)lezingen met versnaperingen en een kunstzinnig uitje naar het museum.

Is 1 jaar geldig en wordt telkens met een jaar verlengd. Parkvilla stuurt hiervoor een factuur. Schriftelijk opzeggen uiterlijk twee maanden voor afloop van de geldigheid.

Parkvilla Excellentie worden? Klik hier!               

Parkvilla Cultuursponsor

Vanaf € 10.000,00 per jaar.

Een van de doelen is kunst en cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk maken. Wij streven naar een versterking van beide organisaties op het gebied van competenties en omzet. Met dit langdurige partnership hebben wij gezamenlijk de ambitie om verder te groeien. Samenwerken in optima forma, met elkaar optrekken, meedenken over de toekomst, ideeën naar een hoger plan tillen, gebruik maken van elkaars expertise: wij staan er voor open! Onze directeur gaat graag met u in gesprek.

Parkvilla Cultuursponsor, verder over praten? Neem hier contact op.

Parkvilla Partnership op maat

Een product of dienst die aansluit bij Parkvilla? Neem contact op en we kunnen in overleg kijken hoe we elkaar kunnen steunen.

Ondanks dat er geen geld wordt uitgewisseld, draagt Parkvilla wel de wettelijk voorgeschreven belasting af over sponsoring in natura. Als waarde voor de sponsoring in natura geldt de inkoopwaarde van de goederen die de sponsor ter beschikking stelt. Aftrek van voorbelasting is alleen mogelijk als zowel Parkvilla als de sponsor een factuur uitreiken voor de waarde van de prestatie.

Parkvilla maatwerk, verder over praten? Neem hier contact op!