Jeugddeelnamefonds

Kust en cultuur voor iedereen!en dans voor iedereen !

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen aan sport- en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Helaas is in veel gezinnen door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Jeugd Deelname Fonds

Parkvilla is aangesloten bij het Jeugd Deelname Fonds. Dat betekent dat wij in overleg met Jeugddeelnamefonds diverse lessen (dans, tekenen, schilderen, kunstclub) kunnen aanbieden. Het Jeugd Deelname Fonds is er voor kinderen tot 18 jaar die willen deze lessen zouden willen volgen, maar dit door financiële redenen niet kunnen.

Wij helpen deze kinderen bij de aanvraag aan het Jeugd Deelname Fonds voor een cultuursubsidie. Zo wordt dansen of tekenen & schilderen voor iedereen bereikbaar!

Wil je dansen of tekenen & schilderen maar heb je een financieel steuntje nodig? Neem dan contact op met onze coördinator educatie Fatima Koote via een mail naar fatima@parkvilla.nl

 

Klik hier voor meer informatie