Selectiedagen Jeugdtheaterhuis

Jongeren uit Alphen opgelet! Speel mee in de nieuwe familievoorstelling van Jeugdtheaterhuis! Ben jij 14 jaar of ouder? Geef je dan op voor de selectie op 15 & 16 juni en wie weet ga jij deze kerstvakantie op tournee door heel Zuid-Holland!

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is de selectie in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. In verschillende workshops spel, beweging en stem kun jij jouw talenten laten zien. Je kunt je aanmelden als je jezelf uit wil dagen, en zin en lef hebt om op het grote toneel te staan!

De nieuwe voorstelling 'ZEB.' is geïnspireerd door het gelijknamige, absurde boek over een zebra in de klas. De vaste cast bestaat uit 26 jongeren verdeeld over twee casts en acteur Marcos Valster Da Costa Ferreira, die diverse volwassen rollen speelt. Regie is in handen van Daniel van Duijvenbooden. De repetities starten in de laatste week van de zomervakantie en half december begint de tournee met zo’n 15 voorstellingen langs theaters in Zuid-Holland – waaronder in Alphen aan den Rijn. 

Kom dus naar de selectie en show your talent! Deelname kost €35 voor beide dagen. Lees meer & meld je aan op www.jeugdtheaterhuis.nl/selectie en wie weet sta jij deze winter op de planken met 'ZEB.'!