Esther Groenenberg & band

GEANNULEERD Esther Groenenberg & band | Back to the garden (jaren '70 liedjes)

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In ‘Back to the garden’ zingt ze het allermooiste repertoire van onder anderen Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Liedjes uit de kleurrijke seventies, waarin de singer-songwriterscene opbloeide.

Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty. Dankzij de formidabele zangstemmen van haar driekoppige droomband krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills, Nash & Young een plek op de setlist. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als Esther, te laat geboren zijn.

Naast het spelen van dit prachtige, tijdloze repertoire, vertelt Esther op onderhoudende wijze achtergronden bij de liedjes en maakt ze de voorstelling door het vertellen van persoonlijke verhalen tot een bijzonder en integer muzikaal document.

Zang en piano: Esther Groenenberg | gitaar en zang: Bas Schouten (Suzan&Freek, Lisa Lois) | bas en zang: Dirk Schreuders (Her Majesty, Bertolf) | drums en zang: Bauke Bakker (Her Majesty, Bertolf)

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal € 21,50 | Vrienden € 19,50 

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app en neem ook je identiteitsbewijs mee naar ons theater.