Algemeen

CORONAMAATREGELEN PARKVILLA

Filmhuis en theater
Vanaf 25 september is de anderhalve meter afstand niet langer verplicht en kunnen we bij Parkvilla weer meer film- en theaterliefhebbers ontvangen. Wel moeten onze bezoekers vanaf dat moment bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Dit kan in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs, via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier. In de zalen betekent dit dat we als vanouds weer naast elkaar zitten, zonder anderhalve meter afstand. 

We realiseren ons dat mogelijk niet iedere bezoeker het prettig vindt om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Wij volgen met deze tijdelijke verplichting het overheidsbeleid en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven en onze bezoekers te laten genieten van al het moois dat we te bieden hebben. 

Cursussen
Volgens de maatregelen van de Rijksoverheid is een coronatoegangsbewijs niet nodig bij kunst- en cultuurbeoefening. Dat betekent dat wij voor onze cursussen geen coronatoegangsbewijs zullen hanteren. 

Er geldt wél een coronatoegangsbewijs voor horecagelegenheden. De cursisten, die gebruik willen maken van de foyer vooraf, in de pauze of na de cursus, worden verzocht het coronabewijs vooraf aan de cursus te tonen aan de foyermedewerker. Wij hebben gekozen om de cursisten vooraf aan de cursus te vragen het coronabewijs te tonen omdat het tijdens de pauzes vanwege de drukte niet mogelijk is. 

Kom niet naar Parkvilla met verkoudheidsklachten of griepverschijnselen.

We hopen je gauw te zien! 

Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor workshops en cursussen.
Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor het filmhuis
Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor het theater

Details over de landelijke regelgeving zijn HIER te vinden op de website van de overheid.