Algemene Coronamaatregelen

Je kunt met een gerust hart en op veilige wijze naar Parkvilla komen! Wij houden tijdens al onze activiteiten de landelijke coronamaatregelen aan.

Vanaf 28 november tot en met 19 december zijn wij beperkt open. Je kunt overdag tot 17.00 uur bij ons terecht voor al onze activiteiten op het gebied van film, theater, educatie en cursussen. Helaas moeten wij iedere avond vanaf 17.00 uur de deuren sluiten.

De controle van het coronatoegangsbewijs blijft gelden. Iedereen boven de 18 jaar laat bij betreden van het gebouw zijn/haar QR code controleren (voor filmhuis en theaterbezoek is dit vanaf 13 jaar). Dit kan via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID). Andere bewijzen dan de QR Code CoronaCheck en andere vormen van legitimatie als bankpassen, zorgpassen etc. mogen wij niet accepteren.

Tijdens de films, theatervoorstellingen en cursussen wordt er 1,5 meter afstand gehanteerd. Het dragen van een mondkapje tijdens het lopen is verplicht. Zodra je een vaste zitplek hebt mag het mondkapje af.

We realiseren ons dat mogelijk niet iedere bezoeker het prettig vindt om een coronatoegangsbewijs te laten zien of een mondkapje te dragen. Wij volgen met deze tijdelijke verplichting het overheidsbeleid en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven en onze bezoekers te laten genieten van al het moois dat we te bieden hebben.

We hopen je gauw te zien!

 

Kom niet naar Parkvilla met verkoudheidsklachten of griepverschijnselen.

Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor workshops en cursussen.
Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor het filmhuis
Bekijk HIER de aanvullende maatregelen voor het theater

Details over de landelijke regelgeving zijn te vinden op de website van de rijksoverheid