Het nieuwe cursusprogramma is klaar! Ben je ook nieuwsgierig?

Het cursusprogramma 2018-2019 biedt jou ook dit jaar een scala aan cursussen op het gebied van tekenen/schilderen, beeldhouwen, keramiek, fotografie, edelsmeden, kunstgeschiedenis en schrijven. Voor echt alle leeftijden is er wel iets interessants bij!

Het dansprogramma is uitgebreid met urbanmix, fitbarre en movement. Voor de peuters zijn er korte cursussen. Klassiek, modern en jazz staan ook weer in het programma en ook voor de 55+ jarigen is er een heerlijke les op dinsdagochtend.                                

We hebben nieuwe goed gekwalificeerde docenten aangetrokken voor de teken- en schilderlessen. De Nieuwe Academie is een 3 jarige opleiding die naast de Parkacademie mensen opleidt in de schilderkunsten. We hebben de lessen kunstgeschiedenis uitgebreid met nu ook een avondles. En mocht je graag zelf op het toneel willen staan dan kun je op maandagavond theaterimprovisatie doen.

Bij fotografie gaan we behalve binnen ook buiten fotograferen en edelsmeden heeft nu op woensdagavond een echte werkplaats. Wil je kennismaken met een jaarcursus dan kun je in de meeste cursussen meedoen in de eerste 10 lessen en daarna kiezen om het jaar vol te maken. Kortom veel keuze, klik hier voor het hele programma!