The Power of the Dog en West Side Story winnaars Golden Globes

The Power of the Dog won de prijs voor beste dramafilm, voor beste mannelijke bijrol (Kodi Smit-McPhee) en beste regisseur (Jane Campion). De film is nu te zien op Netflix. De remake van West Side Story van regisseur Steven Spielberg won gouden beeldjes voor beste musical of comedyfilm, beste actrice (Rachel Zegler) en beste vrouwelijke bijrol (Ariane DeBose). Deze film staat gepland voor vertoning in onze theaterzaal zodra het weer mag!

The Power of The Dog
De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst) trouwt, reageert hij op een wrede manier. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

De film is te zien op NETFLIX.

West Side Story
West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff).

Echt een film voor op het grote doek. Daarom zullen we deze, zodra het week kan, vertonen in onze theaterzaal. We kunnen niet wachten!

Golden Globes uitreiking 2022
Wegens veel kritiek werden de prijzen in besloten bijeenkomst uitgereikt. De organisatie achter de Golden Globes ligt onder vuur wegens gebrek aan diversiteit en ethiek.