Film & Food, de perfecte combinatie!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er bij Parkvilla Film & Food. Geniet om 16.00 uur van een hilarische, dramatische, spannende, maar altijd mooie arthouse film. Daarna kun je in de foyer gezellig nakletsen onder het genot van een paar kleine hapjes.

Film & Food, inclusief film en hapjes voor slechts €12,50 kun je bestellen tot uiterlijk de dag voorafgaand 12.00 uur. Daarna en aan de kassa kun je ook losse kaartjes kopen.

Vrijdag 28 april - If the Sun Explodes
Het stel Yara en Phillipe reizen samen naar Litouwen. Ze genieten van de reis, de vrijheid en elkaar: ze zoenen, vrijen en hebben goede gesprekken. Een onverwachte gebeurtenis zet hun relatie echter stevig onder druk.

Vrijdag 26 mei - Hidden Figures
Deze film vertelt het verhaal van de drie Afro-Amerikaanse vrouwen die onmisbaar waren voor de ruimtereis van John Glenn, de eerste Amerikaan die in een baan om de Aarde ging. De drie wetenschappers waren verantwoordelijk voor de berekeningen die de ruimtereis mogelijk maakte.

Vrijdag 30 juni - Chez Nous
Pauline is een verpleegkundige die populair is bij haar patiënten. Ze is eigenlijk a-politiek maar wordt alsnog ingelijfd bij een extreem-rechtse partij. Ze vragen haar zich kandidaat te stellen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.