Nu te zien in de foyer: Expositie Het beste van Alphoto (1/4-13/5)

Onder de titel Het Beste van Alphoto exposeert de Alphense fotoclub van 1 april tot en met 13 mei in de foyer van Parkvilla in Alphen aan den Rijn.  De club is erg trots op deze bijzonder fraaie expositie.

Zo'n 25 leden van Alphoto laten hier één van hun foto's zien die zij hadden ingestuurd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd om de beste foto van het jaar. De drie eerst geëindigde foto's worden extra groot getoond.

De leden die exposeren beoefenen diverse stijlen binnen de fotografie. Zo zijn er portretten te zien, maar ook landschappen, abstracte foto's, reisfoto's, urbex en macro.

De deelnemende fotografen zijn: Thérèse Obers, Leo van Zanten, Rob IJsselstein, Nicole van As, José Bruijsten, Han Brinkman, Mariëtte van Heijningen, Hans Mol, Rieni Stolwijk,Bert Noorbeek, Jenneke Kruik, Henny Brouwer, Martine Grootendorst, Peter Sijm, Frederiek van der Linden, Anne Haan, Henk Langerak, Marian van Capel, Jaap van der Linden, Pim Bakker, Joke Dingelhoff, Hans ter Hoek, Erik Brouwer en Marianne de Ruijter.

De officele opening door wethouder Leo Maat vindt plaats op zaterdag 6 april 13.30 uur.

Meer informatie? Klik hier.