Feestelijke Open Dag 8 september

Open Dag Parkvilla
 
Parkvilla organiseert een feestelijke Open Dag op zaterdag 8 september.
Iedereen is tussen 11.00 en 17.00 uur welkom! Geniet deze dag van een gevarieerd programma in het theater, de dansstudio, de cursuslokalen, de foyer, het filmhuis en buiten! De toegang voor deze Open Dag is gratis en de koffie, thee en limonade staat klaar.
Leuk voor jong en oud!
 
Parkvilla foyer
Bij binnenkomst krijg je een gratis kopje koffie, thee of voor de kleintjes limonade.
Op deze dag toveren wij de foyer om tot een waar muziekcafé en kun je meedoen met een leuke en gezellige pub-quiz en kun je genieten van de bijbehorende muziek.
In de foyer kun je ook terecht voor alle informatie over de cursussen en het theaterprogramma. Serious Music, het Jeugdtheaterhuis en PA presenteren hier hun aanbod.
In de foyer starten een aantal rondleidingen door het gebouw:
 
Om 13.00 – 15.00 uur starten de rondleidingen betreffende informatie over de rijke historie van het gebouw. Op 8 september is het tevens Monumentendag en wordt het gebouw opengesteld voor iedereen die belangstelling heeft voor het gebouw en haar geschiedenis. Eva IJsveld zal de rondleiding verzorgen.
 
Parkvilla cursussen
Elk uur start er een kunstroute door het gebouw die je laat kennismaken met het totale cursusaanbod. Je wordt geleid langs de Kunstgalerij van kunstwerken van docenten. Docenten presenteren hun cursussen naar aanleiding van hun eigen werk en vertellen je op enthousiaste wijze over de inhoud van de cursussen die zij gaan geven.
 
Parkvilla dansstudio
Laat je inspireren door een gratis mee-doe-les in de dansstudio. Of je nu jong of wat ouder bent, voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden en kun je kiezen uit diverse dansstijlen. Ben je enthousiast geworden voor één van de cursussen? Je kunt direct aansluiten bij de cursussen.
 
Parkvilla theater
In het theater zijn er verschillende dansoptredens te zien. De dansafdeling geeft demonstraties van de verschillende dansstijlen die er worden aangeboden in het dansaanbod. Wil Lambregts zal met zijn flamenco-groep een spectaculaire voorstelling flamencodans geven. Het Jeugdtheaterhuis verzorgt presentaties van de lessen die zij gaan geven in het nieuwe seizoen.
Je krijgt een preview van het nieuwe theaterprogramma 2018-2019. Zak lekker onderuit in één van onze theaterstoelen en geniet van de korte voorstellingen. Je krijgt vast de smaak te pakken!
 
Parkvilla buiten
Wil je meteen aan de slag? Dan kun je op het voorplein meedoen aan het gezamenlijk kunstwerk wat we op die dag gaan bouwen.  
 
Er is heel veel te doen op 8 september bij Parkvilla! Jij komt toch ook?