The Best of IDFA on Tour 2020-2021

Voor het programma The Best of IDFA on tour 2021 zijn vier prijswinnende documentaires van IDFA 2020 geselecteerd. Een uniek programma met films die je kijk op de wereld zullen veranderen. Net als voorgaande jaren doet Parkvilla ook weer mee. Geniet van de beste films en een heerlijk buffet. Het programma is te zien op zondag 20 juni 2021 (14.00 – 20.00), zaterdag 26 juni 2021 (16.30-23.00) en dinsdag 29 juni 2021 (10.00 – 16.00 uur).

Gorbachev. Heaven Regie: Vitaly Mansky | Lengte: 100 min.
Fascinerend interview met de Russische oud-president Gorbatsjov, een van de invloedrijkste personen uit de afgelopen eeuw, wiens bewind het einde van de Sovjet-Unie inluidde. In een intieme toonzetting geeft hij zijn blik op Rusland toen en nu. Winnaar van de IDFA Award for Best Directing.

Dealing with Death Regie: Paul Sin Nam Rigter | Lengte: 74 min.
Uitvaartmanager Anita moet ervoor zorgen dat de vele culturen in de Bijlmer allemaal hun plaats vinden in een nieuw op te richten rouwcentrum. Maar hoe meer ze leert, hoe meer ze twijfelt aan haar missie. Winnaar van de IDFA Award for Best Dutch Documentary.

Unforgivable Regie: Marlén Viñayo | Lengte: 36 min.
Op zijn twaalfde werd Geovanny bendelid en moordenaar. In de gevangenis sloot hij zich aan bij een evangelische kerk die Gods vergiffenis over hem uitstortte. Maar er is een zonde die de bende noch de kerk hem kunnen vergeven: Geovanny is gay.Winnaar van de IDFA Award for Best Short Documentary

Radiograph of a Family Regie: Firouzeh Khosrovani | Lengte: 82 min.
Regisseur Firouzeh Khosrovani is de dochter van een seculiere vader en een strenggelovige moeder, die onder één dak naast elkaar leefden in Teheran. De Islamitische Revolutie vond plaats in hun huiskamer en raakte elk aspect van het gezinsleven. Winnaar van de IDFA Award for Best Feature-Length Documentary en Beeld en Geluid IDFA ReFrame Award voor het beste creatieve gebruik van archiefmateriaal.

BUFFET OF LUNCH
• Zondag 20 juni en zaterdag 26 juni: Buffet voor slechts € 20,00. Bij het buffet is één drankje (koffie, thee, fris, tapbier, wijn) inbegrepen. Buffet kan tot woensdag 16 juni 12.00 uur resp. woensdag 23 juni 12.00 uur geboekt worden.
• Dinsdag 29 juni: Lunch voor slechts € 12,00. Koffie en thee bij het lunchbuffet zijn inbegrepen. Buffet kan tot donderdag 24 juni 12.00 uur geboekt worden.
• Met vegetariërs kan rekening gehouden worden. Stuur in dat geval ná het kopen van tickets even een mailtje naar filmhuis@parkvilla.nl.

KAARTVERKOOP
Kaarten kunnen alleen online gekocht worden, tot uiterlijk vier dagen voor aanvang van de voorstelling. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar voor het gehele programma, het is niet mogelijk kaarten te kopen voor losse films.
• voor leden € 25,00 + kosten lunch of buffet
• voor niet-leden € 27,50 + kosten lunch of buffet
• voor houders van de BankGiroLoterij VIP kaart € 22,00 + kosten lunch of buffet

BankGiroLoterij VIP
Op vertoon van de VIP kaart van de BankGiro Loterij kost een kaart slechts €22,00 (maximaal 2 personen per pas). De VIP kaart dien je aan de kassa te tonen.

PROGRAMMA PER DAG
volgt binnenkort
Deze activiteit is onderdeel van een evenement. Klik hier voor meer informatie.