DO 2 DEC | Vrienden FilmSpecial

Exclusief voor onze vrienden organiseren we de allereerste Vrienden FilmSpecial. Zorg dat je er bij bent en meld je aan!
Programma
We starten met een ontvangst in de foyer met hapje en drankje.  Na een welkom door onze directeur Bernadine Ypma bekijken we in de theaterzaal de hartverwarmende Franse film Envole Moi. De theaterzaal is onlangs uitgerust met de nieuwste filmapparatuur met een 8 meter breed scherm. Na afloop kun je gezellig napraten in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje. Wij trakteren op een welkomstdrankje en zorgen voor feestelijke hapjes. Consumpties na afloop zijn voor eigen rekening.
Het is mogelijk om tegen betaling een introducee mee te nemen.
Donderdag 2 december | aanvang 13.30 uur
13.30 - Ontvangst in foyer
14.00 - Welkom
14.15 - Filmvertoning Envole Moi
16.45 - Naborrel in de foyer
Envole Moi
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Aanmelden
Meld je aan voor deze leuke en gezellige avond of middag. Via de button ticket online kopen, bestel jij gratis jouw kaartje. Dat kan alleen met je persoonlijke vriendenpasnummer. Wil je een introducee meenemen? Dat kan, je betaald dan € 15,00 voor een ticket, dat is inclusief een gratis drankje en petit fours. 
Wij hopen je te verwelkomen op de VriendenFilmSpecial!

Deze activiteit is onderdeel van een evenement. Klik hier voor meer informatie.