Knipkaart 5 lessen 18+

Knipkaart 5 lessen 18+
Een knipkaart is ideaal voor iedereen die niet een heel seizoen kan of wil. Of gewoon eens een paar lesjes mee wil doen. Je mag zelf kiezen wanneer je een les volgt. Dat mag 5 keer bij dezelfde docent, maar mag ook helemaal naar eigen inzicht worden ingevuld.

Wat is de knipkaart:
Al jaren ontvangen wij verzoeken van cursisten of ze gebruik kunnen maken van een knipkaart om lessen te volgen op het moment dat het jouzelf uitkomt. Tot op heden was dit niet mogelijk, maar met de veranderende markt en wensen gaan we dit nu wel aanbieden.
Er zijn 4 varianten: 10 lessen voor volwassenen, 5 lessen voor volwassenen, 10 lessen voor kinderen/jongeren, 5 lessen voor kinderen/jongeren.

De Knipkaart 5 lessen 18+:
Met een knipkaart kan je 5 lessen volgen, welke je kiest uit ons volledige aanbod. Dat kan dus bij 1 docent zijn, maar ook bij verschillende. Alle varianten uit ons reguliere jaaraanbod zijn mogelijk. Je mag zelf bepalen op welke dag je een les wilt volgen. Je kan dus bijvoorbeeld een paar lessen fotografie volgen, portretschilderen en beeldhouwen.
Zo kan je een kijkje nemen in de cursussen die je leuk denkt te vinden.
Deze kaart kan ook als cadeau gegeven worden.

Voorwaarden:
- De knipkaart mag alleen gebruikt worden bij reguliere jaarcursussen;
- De knipkaart mag niet gebruikt worden voor workshops;
- De knipkaart mag alleen gebruikt worden in het seizoen waarvoor hij gekocht is;
- De knipkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar;
- De knipkaart wordt – voor de les – afgetekend door de docent;
- Je moet minimaal 2 dagen van tevoren bij de administratie aangeven welke les je wil volgen. Op deze manier voorkomen we dat er op een cursus te veel 'knipkaart-cursisten' aanschuiven. Als je wilt kun je ook in een keer bij de administratie aangeven welke lessen je wilt volgen;
- Als een cursushelemaal vol is, is het niet mogelijk een 'knipkaart-les' te volgen;
- De knipkaart is geldig voor 5 lessen. De prijs van de cursus, of de duur van de les die je wilt volgen doet niet ter zake;
- Als de kaart vol is neemt de docent jouw kaart in en geeft deze af bij de administratie;
- Let op: pas vanaf de start van het seizoen is definitief welke cursussen daadwerkelijk van start gaan;
- Er wordt geen restitutie gegeven op nog openstaande lessen na afloop van het seizoen.