130_insp: Tekenen & Schilderen: Masterclass Teken & Schilder atelier - Inspiratieweken

Tekenen en schilderen voor alle niveaus. Maak je eigen unieke kunstwerken!

Voor deze cursus is het nodig dat je zelf al aan een kunstwerk bezig bent. De docent van deze cursus is een zeer ervaren docent en beeldend kunstenaar met een eigen praktijk in Amsterdam en verzorgt 30 jaar solotentoonstellingen. In deze cursus kun je leren zelfstandig te werken aan een eigen oeuvre onder persoonlijke begeleiding. Met de docent bespreek je je plannen en samen stippelen jullie de beste strategie uit om je doel te bereiken, dit kan zijn:


  1. Werken aan een map ter voorbereiding van een kunstopleiding. De docent heeft al meerdere jongvolwassenen toegelaten gekregen op een academie.

  2. Werken aan je collectie voor een aankomende expositie. In deze cursus nemen momenteel 3 cursisten deel die regelmatig exposeren. Zij worden door de docent gecoacht om het maximale uit hun mogelijkheden te halen en bespreken de planning en uitvoering van de tentoonstellingen.

  3. Je hebt genoeg ideeën en wil een vast moment in de week om wekelijks door te werken aan je eigen werkstukken in de door jouw gekozen technieken. Gewoon omdat het heerlijk is om creativiteit te beleven onder goede begeleiding. Mooie dingen maken voor jezelf die voor die tijd nog niet bestonden! Hoe mooi is dat! De docent kan je in elke techniek begeleiden, van textiel tot olieverf.


Maak je eigen unieke kunstwerken; een unieke cursus in het Parkvilla-aanbod!

Materialen voor deze cursus zitten niet bij de prijs inbegrepen. Omdat iedereen gebruik kan maken van eigen materialen, kun je in overleg met de docent bepalen van je moet aanschaffen.

Deze activiteit is onderdeel van een evenement. Klik hier voor meer informatie.