Nr. 350: Talentklas 8-12 jaar

Dit seizoen starten we een talentklas voor getalenteerde leerlingen in de leeftijd van 8-12 jaar. Deze talentklas is geschikt voor enthousiaste leerlingen met een passie voor dans, die net wat meer uit hun dansles willen halen en wellicht overwegen om later van dans hun beroep te maken. In deze les ga je dieper in op de danstechnieken en komen er meerdere dansstijlen aan bod. De talentklas krijgt elke week twee uur les, bestaande uit klassiek ballet & moderne dans, maar ook komen jazz en improvisatie aan bod. Er wordt gewerkt aan kracht, flexibiliteit, muzikaliteit en presentatie. Er is in de les veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van de leerling.

Naast de twee uur met de talentklas kiezen de leerlingen nog één extra les uit ons reguliere rooster. Zodoende heeft de leerling minimaal drie uur dansles per week.

Om deze les te kunnen volgen moet de leerling eerst door de docent worden beoordeeld om te kijken of het voor de leerling haalbaar is deze les te volgen. Instroom is mogelijk, de docent beoordeeld of het niveau van de leerling voldoende aansluit bij het niveau van de talentklas.