TenS 6-12 jaar (Tekenen & Schilderen). Buiten de lijntjes kleuren, omdat het kán!

Heb jij net als Leon altijd wel zin om te tekenen en te schilderen, maar is je papier nooit groot genoeg voor al je ideeën? TenS is dé cursus speciaal voor jonge kunstenaars van 6 tot 12 jaar die graag tekenen en schilderen. Tijdens de cursus zullen de cursisten samen met hem alle mogelijkheden gaan ontdekken die materialen zoals potlood, krijt, houtskool, verf en inkt te bieden hebben.
 
Door een grote variëteit in fantasierijke opdrachten die Leon geeft zullen de cursisten worden uitgedaagd om buiten de gebaande paden te tekenen en te schilderen in het TenS atelier. Alles kan voorbij komen, van Zelfverzonnen Superhelden tot Koninklijke Portretten voor Parkkunst, van Mega Spetterschilderijen zo groot als een muur tot Minikunstwerkjes voor in muizenhuisjes. We werken met de seizoenen mee, dus als het weer meezit gaan we ook lekker buiten tekenen in ons prachtige park.
 
Daarnaast krijgt iedere cursist de ruimte om zijn of haar
ideeën en favoriete fantasieën uit te werken, waarbij Leon zal proberen elke cursist op de best passende manier te helpen. Dat betekent, dat Leon bij de ene cursist meer aandacht zal geven aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen in een techniek of met een materiaal en bij de ander een helpende hand kan zijn bij de uitvoering van dat wilde plan of schitterende idee. Zo kan iedere cursist op zijn of haar eigen manier én tempo groeien.
 
Maar het belangrijkste blijft toch, dat de cursisten in een groep, samen met Leon, met plezier bezig kunnen zijn met tekenen en schilderen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en doe mee!
 
Wil je nú al zien wat we allemaal maken en gemaakt hebben? Kijk dan HIER voor foto’s van de coolste Teken- en Schilderclub van Alphen en omstreken.
 
Alle teken- en schildermaterialen zijn bij de cursus inbegrepen.