Creatief schrijven

In deze schrijfcursus van 5 avonden krijg je korte opdrachten die uitdagen en die je laten ontdekken hoe ver je literaire mogelijkheden reiken. Zaken die aan bod komen zijn o.a. woordkeuze, stijl, spanning, suggestie en perspectief.
Niet het eindproduct is tijdens deze cursus het doel, maar de oefening. Je zult in diverse toonsoorten en stijlen leren schrijven, over verschillende onderwerpen. Tijdens de besprekingen van het werk leer je bovendien hoe je kritiek constructief kunt benutten.

Maar misschien werk je al aan een project, bijvoorbeeld aan een kort verhaal, columns, een roman of een thriller. Ook dan is het mogelijk om je bij deze cursus aan te sluiten! Je krijgt dan opdrachten die in het teken staan van dat project.

Heb je nog vragen over de cursus? Mail met Gerard: gerard31155@gmail.com.

De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers.

Wegens de lockdown is deze cursus niet gestart op de ingeplande startdatum in januari. Zodra Parkvilla haar deuren weer mag openen gaat deze cursus van start. Je kan je nog aanmelden voor deze cursus door te klikken op de knop instromen, we houden je dan op de hoogte van de nieuwe startdatum.

In overleg met docent en cursisten kan besloten worden de cursus in te korten. In dit geval wordt de cursusprijs naar rato aangepast.