PopVilla Flower Power!

Het 2e seizoen van PopVilla Alphen gaat terug in de tijd, Flower Power!
PopVilla Alphen is een samenwerking tussen Parkvilla en Popplatform Alphen, om de popmuziek steviger te promoten binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Live popmuziek, jong en oud kunnen deelnemen. Ieder seizoen hebben we een nieuwe uitdaging.

Flower Power
In het 2e seizoen van PopVilla Alphen gaan we naar de jaren ’60, begin jaren ‘70. De tijd van The Doors, The Beatles, Woodstock en de Hippies. De uitdaging voor Alphense muzikanten wordt dus Flower Power!

Voorrondes
Er zijn 4 voorrondes op vrijdagavond in de foyer van Parkvilla. 11 november, 13 januari, 10 februari en 17 maart. De finale van PopVilla Alphen Flower Power is op zaterdag 8 april 2017.

Iedere voorronde spelen er 3 bands. Na de optredens van de bands is er een jamsessie, waarbij zowel de muzikanten als bezoekers kunnen mee jammen. Een jury bepaalt de winnaar van de voorronde. Deze krijgt een optreden in Hendrick’s Pub met een vergoeding van euro 250,- van Mike Schuurman.

Finale
De 4 winnaars van de voorrondes spelen op de finale op 8 april 2017 in het Parkvilla Theater. De finalist van deze avond krijgt een optreden op Hendrick’s Fest en een geldbedrag van euro 500,-

De jury wordt ditmaal gevormd door Popplatform Alphen, een Alphense muzikant en een vast jurylid voor alle avonden. Het vaste jurylid is Lenne Huisman van Serious Music Alphen.

Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

Volg ons op Facebook (popvilla.alphen) en Twitter (@PopVillaAlphen) en blijf op de hoogte van de komende evenementen!