Theater improvisatie groep 5 t/m 8

Iedereen kan met behulp van een aantal eenvoudige technieken in korte tijd leren improviseren. En dat maakt theaterimprovisatie zo bijzonder en het resultaat zo spectaculair! Bij theaterimprovisatie richten dynamische en vermakelijke oefeningen en spelvormen zich op de training van samenspel, fantasiegebruik, creativiteit, positiviteit en spontaniteit.

Met deze oefeningen leren de leerlingen niet alleen te improviseren op het toneel maar leren ze ook beter samen te werken en hun fantasie te gebruiken. Ze ervaren de waarde van positiviteit en enthousiasme en leren elkaar op een nieuwe verrassende wijze kennen. Theaterimprovisatie combineert leren en lachen! De workshop is zo opgebouwd dat iedereen gemakkelijk mee kan doen, ook de leerlingen die nog wat schroom te overwinnen hebben. 

Deze workshop stimuleert de volgende vaardigheden: samenwerking, taalvaardigheden, luisteren naar elkaar, uitbreiden woordenschat, ontdekkend denken, fantasiegebruik, creativiteit. 

Deelname aan Creatieve workshops is voor elke individuele school mogelijk. Elke school kan een keuze maken voor één of meerdere modules.

Heeft u vragen over de kosten van de Creatieve workshops? Mail ons dan op educatie@parkvilla.nl