Herfstvakantie | Film, Theater & Workshops

Deze herfstvakantie staat bombol met kinderfilms en meer. Je kunt kiezen uit maar liefst vier verschillende films. Twee keer organiseren we daarbij een pyama-onbijt en één keer een dansworkshop aansluitend aan de film. 

COPPELIA - Een dansfilm voor de hele familie naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet.
Op vrijdag 28 oktober organiseren we aansluitend een dansworkshop en ga je zelf aan de slag met scenes uit de film.

KNOR - Knor is de allereerste Nederlandse stop-motionfilm. Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. 

AINBO: HELDIN VAN DE AMAZONE - Een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Samen met haar vriendjes besluit Ainbo een heldhaftige reis door de jungle te ondernemen naar de bescherm-godin van haar dorp.

WOLF - De wolf is terug in Nederland. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Met voice-over van Matthijs van Nieuwkerk. Een film die jong en oud zal aanspreken!

23 en 25 OKTOBER: PYAMA-ONTBIJT & FILM
Kom in je pyjama of onesie naar Parkvilla en geniet van een pyama-ontbijt! Vanaf 9.45 maken we er een feest van met een pannenkoekenontbijt! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Als ze willen kunnen zij ook mee-ontbijten. O ja, de pannenkoeken komen van de Pannenkoe. Kies bij tickets de juiste kaartsoort.