FilmSpecial voor Parkvilla Vrienden

Exclusief voor onze vrienden organiseren we de allereerste (gratis) FilmSpecial.

We starten met een ontvangst in de foyer met hapje en drankje.  Na een welkom door onze directeur Bernadine Ypma bekijken we in de theaterzaal de hartverwarmende Franse film Envole Moi. De theaterzaal is onlangs uitgerust met de nieuwste filmapparatuur met een 8 meter breed scherm.
Wij trakteren op een welkomstdrankje en zorgen voor petit fours. Een 2e consumpties, pauzeconsumptie of consumpties na afloop (alleen bij de middagvoorstelling) is voor eigen rekening.
Het is mogelijk om tegen betaling een introducee mee te nemen.

Aangepast programma op vrijdag 26 november en woensdag 1 december
Vanaf zaterdag 13 november zijn er aanvullende maatregelen bepaald door de overheid en is onze foyer (horeca) om 20.00 uur gesloten. Daarom hebben wij het programma aangepast en is bij de avondvoorstellingen geen nazit mogelijk.

Wanneer
Je kunt kiezen uit één van de drie data:

Envole Moi
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Aanmelden
Meld je aan voor deze leuke en gezellige avond of middag. Scroll naar beneden voor de avond of middag waarop jij wilt komen. Via de button ticket online kopen, bestel jij vervolgens gratis jouw kaartje. Dat kan alleen met je persoonlijke vriendenpasnummer. 
Wil je een introducee meenemen? Dat kan, je betaald dan € 15,00 voor een ticket, dat is inclusief een gratis drankje en petit fours.

Wij hopen je te verwelkomen op de Filmavond Special!