Live Cinema | Opera en Ballet

Helemaal nieuw bij Parkvilla: Dit seizoen brengen we live opera en ballet op het grote doek vanuit het het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Alsof je er zelf bij bent! Behalve de live voorstelling is er ook een encore voorstelling, de opname van de live voorstelling.

Het is een krachtig seizoen met zes klassieke titels, waarvan drie opera’s en drie balletten. Een seizoen dat de liefhebber zal waarderen, uitvoeringen die zowel jong en oud zullen vermaken en titels die echt tot hun recht zullen komen op het grote doek.

We kunnen ons nauwelijks een betere start voorstellen dan met dé kerstklassieker voor het hele gezin, De Notenkraker in een magische uitvoering van The Royal Ballet. Gevolgd door de bloedstollende Puccini’s Tosca, liefde en tragedie in een ballet van Shakespeare’s Romeo & Juliet, Verdi’s meesterwerk Rigoletto en blockbuster La Traviata, met tot slot een schitterende uitvoering van Het Zwanenmeer door The Royal Ballet, onder begeleiding van de muziek van Tsjaikovski. Alle operavoorstellingen zijn Nederlands ondertiteld. 

Scroll naar beneden voor een overzicht van alle voorstellingen en koop je ticket!