The Great Composers

Vier samen met ons het Beethoven-jaar met deze geweldige serie documentaires over de grootste componisten aller tijden. In 2020 is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren op 16 december in Bonn. Een goede reden om dit seizoen eens stil te staan bij een viertal grote componisten en zo toe te werken naar de 250ste geboortedag van de Duitse componist, musicus, virtuoos en dirigent.

In maart gaat de serie van start en vertonen we ‘In Search of Beethoven’, en ‘In Search of Mozart’. Later volgen nog documentaires over Chopin en Haydn en we sluiten het jaar af met ‘Concerto: A Beethoven Journey’.

Brunch Buffet op zondagochtend
Maak uw filmochtend compleet met een uitgebreid brunch buffet met heerlijke broodjes, croissants, verschillende soorten beleg, salades, yoghurt met honing en walnoten, een heerlijke Side Plate zoetigheden en één gratis consumptie. Vanaf 9.45 uur kunt u in de foyer terecht en vanaf 10.00 uur zullen wij de brunch serveren. Aansluitend om 11.00 uur start de film.

  • Bij het bestellen van uw kaarten kunt u aangeven of u ook voor de brunch wilt reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 16,50 per persoon. Eventuele dieetwensen kunt u per mail doorgeven via info@parkvilla.nl
  • Aanmelden voor de brunch kan alleen online tot uiterlijk woensdag voorafgaand aan de de film op zondagochtend. De brunch gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen.
  • LET OP: Indien u een reservering maakt (en niet online koopt) gaan we ervan uit dat u alleen naar de film gaat en niet deelneemt aan de brunch