Expositie "Inzoomen en uitzoomen op je leefomgeving"

Inzoomen en uitzoomen op je leefomgeving
 

Van dinsdag 18 december tot eind januari is een expositie van de groep Expressief Schilderen. De cursisten van Annemarie van Hooff verkenden de afgelopen maanden elk hun eigen leefomgeving. Met als resultaat een afwisselende expositie van tekeningen, schilderijen en mixed media. Via een houtskooltekening van de voordeur betreden de cursisten hun leefomgeving, een krant die op de eettafel ligt, een doorkijkje naar de gang, een verstilde stoel.  De collage techniek zorgt voor een extra uitdaging bij de zoektocht naar de dieptewerking. Was dit de opmaat naar de ultieme vrijheid?


In de weken die volgden werden de cursisten steeds vrijer. Met de huiskamer worden ook de comfortzones verlaten, onbekende wegen bewandeld en kaders doorbroken.

Tijdens de expositie loopt u in een afwisselende leefomgeving. Van een klein schilderij met een detail van een plant naar een abstract straatbeeld. Bent u nieuwsgierig? Loop gerust Parkvilla binnen voor de expositie die u via de trap naar de eerste verdieping leidt.

De expositie is te zien op cursusdagen en tijdens filmvoorstellingen:
van maandag tot en met vrijdag 09.00 - 16.00 uur en 19.00 - 22.30 uur
zaterdag  19.00 - 22.30 uur
(onder voorbehoud van programmawijzigingen)