Kunstspecial Anselm

Anselm Kiefer is een Duitse kunstschilder en beeldhouwer. Zijn kunst is geïnspireerd door diverse bronnen zoals literatuur, poëzie, filosofie, wetenschap, mythologie en religie. 

In deze kunstspecial nemen we je aan de hand van een film en lezing mee in wie deze invloedrijke en vernieuwende kunstenaar was en in zijn werken.Onderstaand tref je een overzicht van alle activiteiten. 

TIP: Combineer dit met een bezoek aan Museum Voorlinden in Wassenaar, waar momenteel zijn solotentoonstelling te zien is (t/m 25 februari 2024).

PASSE-PARTOUT: PAK JE VOORDEEL
Wil je zowel naar de film en de lezing dan bieden wij de mogelijkheid om een passe partout aan te schaffen. je ontvangt dan een leuke korting! meedoen aan twee of alledrie de activiteiten uit deze special, schaf dan een passe-partout aan en ontvang korting. Dat doe je als volgt:
   1. Kies HIER je passe-partout
   2. Na aankoop ontvang je per mail kortingscodes (check ook je spam).
   3. Vervolgens bestel je per activiteit/ voorstelling een ticket. Bij ticketkeuze kies je voor passe-partout, waarna een codeveld verschijnt. Hier vul je één van de ontvangen kortingscodes (zonder streepjes) in.

Passe-partout film en lezing:
Normaal: € 23,75 (i.p,v. € 27,25)
Vriend: € 20,25 (i.p.v. € 23,75)