Niek & Guy

Niek & Guy | Es Rever

Ashton Brothers lanceren de nieuwe talenten Niek & Guy!

Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy. In hun adembenemende voorstelling ‘Es Rever’ creëren ze met hun unieke mix van magie, theater en muziek een show die je zal verbazen, ontroeren en onbedaarlijk hard laat lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtenlezers en alles daartussenin, Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

Ondanks hun jonge leeftijd zijn deze twee getalenteerde artiesten zeker geen vreemden in de entertainment-wereld.
Niek Takens is een meermaals bekroonde goochelaar die op zeer jonge leeftijd al Nederlands Kampioen Goochelen werd en zijn sporen sindsdien verdiend heeft op zowel nationale als internationale podia. Guyllaume Wibowo is een veelzijdige artiest die zijn talenten als balletdanser, goochelaar en muziekproducent combineert en zo een unieke stijl creëert.

Met hun voorstelling “Es Rever’ bereikten Niek & Guy de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023, waar ze in de Kleine Komedie de prestigieuze Shaffy Prijs wonnen. Naar aanleiding van hun optreden jubelde de pers: ‘Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!’

Met Friso van Vemde (Ashton Brothers) als regisseur, samenwerkingen met onder andere de Ashton Brothers en shows in Nederland, Zweden en Italië op zak bewijzen Niek & Guy dat ze hun publiek over de hele wereld kunnen betoveren met hun onvergetelijke optredens. Op zoek naar een wonder? Laat je meevoeren in de magische wereld van Es Rever!

Kaartverkoop (incl. consumptie)
Normaal: € 17,50
Parkvilla Vriend: € 15,50