Een Beetje Stuk

Een Beetje Stuk | De macht om Mondathor

De macht om Mondathor
Gespeeld door theatergroep Een Beetje Stuk
Geschreven door Liesbeth Rodenburg

Mondathor is een land waar alles goed geregeld is, de macht is gelijkelijk verdeeld tussen Hilde en haar broer Monty en buiten een paar bliksemschichten om is iedereen gelukkig en tevree. Hoewel, er drijven een paar donderwolken boven Mondathor als Hilde kwaaie plannen heeft en Monty dat niet ziet, omdat hij weer het zoveelste boek aan het lezen is.
En middenin die crisis komt er ook nog bezoek, hebben medewerkers opeens een mening en klopt de administratie niet meer. Wat een zootje! En waar is Orakel als je een blik in de toekomst wilt werpen?

We gaan het zien, we gaan het meemaken. U ook?

Deze voorstelling is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt circa 1,5 uur (incl. pauze). 

Over theatergroep Een Beetje Stuk
Een Beetje Stuk maakt theater met bijzondere mensen, die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan. Dat kan komen doordat ze niet zo gemakkelijk aansluiting vinden of het gevoel hebben dat ze niet genoeg 'in huis hebben’ om zichzelf een plekje in de spotlights te gunnen. Bij Een Beetje Stuk zijn wij juist op zoek naar die mensen, omdat we geloven dat iedereen een talent heeft dat ontwikkeld kan worden en dat iedereen het recht heeft om te stralen op het toneel!

Kaartverkoop
€ 12,50 incl. consumptie