Jeugdtheaterhuis

Jeugdtheaterhuis | Een Wintervertelling! 7+

In de familievoorstelling Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf) gaan de jongeren van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? En waardoor zijn de spelers zelf geworden wie ze nu zijn?

De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!” – Jan, speler Een Wintervertelling!

Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf) wordt gespeeld door jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis en speelt ook op donderdag 5 januari.
Duur voorstelling: 75 minuten zonder pauze.

Kom van tevoren eten en doe mee met de familieworkshop!
Voorafgaand aan de voorstelling kan je om 18:00 uur in de foyer van Parkvilla genieten van een kom erwtensoep of een broodje hotdog (ook vegetarische opties). Om 18:30 uur verzorgt het Jeugdtheaterhuis de gratis “Theaterworkshop om het warm of koud van te krijgen”. Iedereen van 7 tot 107 jaar - met of zonder theaterervaring - mag meedoen! Kom jij de Scrooge in jezelf ontdekken? De workshop duurt 50 minuten en daarna start de voorstelling om 19:30 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een hartverwarmende sing-along in de foyer, met de fijnste muziek voor deze koude tijd. Iedereen die zin heeft, zingt mee!

Vanaf 18.00 uur: erwtensoep / hotdog in de foyer
18.30 uur: gratis theaterworkshop (optioneel)
19.30 uur: aanvang 'Een Wintervertelling!'
20:45 uur: na afloop voorstelling sing-along in de foyer

Kaartverkoop:
Normaal: € 12,50 
Normaal + eten: € 17,50 
Cursist Jeugdtheaterhuis: € 11,50
Cursist Jeugdtheaterhuis + eten: € 16,50