Micheline van Hautem + DSS

Micheline van Hautem + DSS | Shaffy & Brass

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband.


Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus  ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.


Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.


De pers was unaniem lovend over Brel & Brass:
'...een fenomenaal concert...staande ovatie'.


'...grandioze uitvoeringen waarbij de charmante zangeres en de robuuste bastrombonist Jos Jansen in perfect samenspel met orkest en dirigent de avond naar grote hoogten tilden'.

'Hét hoogtepunt van Brel & Brass: Ne me quitte pas dat in de Zuid-Afrikaanse versie Moe nie weggaan nie heette. Een muisstille zaal zoog de noten op en was niet van plan er ook maar eentje te missen'.


Over DSS
Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk is opgericht in 1927. En ook nu nog, ruim 90 jaar later, komt er muziek bij ons uit de polder! Het kleine dorpje Aarlanderveen middenin het Groene Hart heeft veel muzikaal talent en trekt dat aan vanuit een wijde omtrek. Zo kent DSS een Fanfareorkest, een Mars- en Showband, een Jeugdorkest en heeft het haar eigen muziekopleiding.

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal: € 21,50
Parkvilla Vriend: € 19,50