Erik Neimeijer

Erik Neimeijer | A sincere tribute to Willie Nelson

Ruwe bolster, blanke pit. Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87 jarige Country zanger is één van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd. Een greep uit zijn hits: Always on my mind, On the Road Again, To All The Girls I’ve Loved Before.

Een soloprogramma sfeervol gearrangeerd, waarbij Erik zichzelf begeleidt op piano en gitaar.
Het decor bestaat uit schilderijen die Neimeijer speciaal voor deze voorstelling zal maken. Elk lied dat in de voorstelling gezongen wordt, krijgt een eigen schilderij. Zijn schilderijen staan bekend om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Neimeijer poseerde in een vooraanstaande galerieën in Manhattan - New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

Neimeijer: „Ik kan er vaak niet bij hoe een liedjesschrijver zo’n mooi nummer kan verzinnen. Dat is mijn uitgangspunt. Het leven van Willie Nelson intrigeert mij reeds vele jaren, dus input genoeg.”

Expositie
Erik Neimeijer is ook schilder van grote kleurrijke schilderijen en zal van begin augustus tot 16 september met zijn werk exposeren in de foyer van Parkvilla. 
Kijk voor meer informatie op: https://www.erikneimeijerart.nl/

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal € 16,50
Vrienden € 14,50