Jogchem Jalink | Coco kan het!

Coco kan het!

COCO KAN HET! (naar het Prentenboek van het Jaar 2021 door Loes Riphagen)
Vandaag ga ik lekker vliegen!
Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma.
Dus ik kan het ook. Denk ik.
Maar wat nou als ik het níet kan...?

Ja wat kan er allemaal gebeuren, boven in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt...

Dat staat Coco allemaal te verzinnen, terwijl ze op de tak staat, klaar om voor het eerst te vliegen. En wat Coco allemaal bedenkt, en of ze straks écht kan vliegen... Dat kun je allemaal zien in deze vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink!

Jogchem Jalink
Jogchem Jalink is poppenspeler voor theater en televisie. In zijn muzikale solovoorstellingen voor kinderen en volwassenen speelt hij samen met zijn poppen alle hoofdrollen. Naast zijn theaterwerk is hij werkzaam als televisiepoppenspeler (o.a. Sesamstraat, de Boterhamshow, Woezel en Pip: Overal Vriendjes) en doceert hij poppenspel bij Haags Theaterhuis. Jogchem is eerder te zien geweest in de poppenvoorstelling Gonnie en Vriendjes en verschillende voorstellingen van Dirk Scheele.

Credits
• Spel, script, poppen en muziek: Jogchem Jalink
• Regie: Mark Haayema
• Gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2021, © Loes Riphagen / Gottmer Uitgevers Groep


Kaartverkoop
Normaal € 9,50 inclusief limonade en wat lekkers na afloop

Deze voorstelling is, voor iedereen vanaf 12 jaar, alleen toegankelijk met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app en neem ook je identiteitsbewijs mee naar ons theater.