Fotograaf Ap Quist & band Apassie

Apassie & Ap Quist | Face stories

Voor de derde keer alweer vinden de band Apassie en fotograaf Ap Quist elkaar in een voorstelling waarbij beeld, muziek en zang een eenheid vormen.

U wordt tijdens de voorstelling Face Stories verrast met uiteenlopende 'stories' ingebed in verschillende muzikale omlijstingen uit diverse muziekstijlen.

Het zijn flarden of stukjes uit iemands leven, zonder in de documentaire fotografie te geraken. Ieder gewoon mens blijkt toch uniek en bijzonder te zijn. De verhalen zijn ontdekkend en ontroerend. Ook zijn er een aantal nummers waarin fotograaf Ap Quist de muziek als leidraad heeft genomen en daarbij beelden heeft gemaakt die passen binnen 'Face Stories.'

Face Stories is lastig in een adem samen te  vatten. Zie de voorstelling als losse muzikale beeld- gedichten in een voorstelling. Ze zijn op zichzelf staand, horen niet bij elkaar, maar door het DNA van de dichter of in dit geval  Ap als fotograaf en de band Apassie  wordt het wel een apart geheel. Zonder de professionele en gepassioneerde muziek van Apassie zou het onmogelijk zijn deze Face Stories te vertellen. 

Er is veel, heel veel te zien en te horen!

Kaartverkoop (incl. consumptie)
€ 15,-