2-ater Producties

Het Muizenhuis: Sam & Julia, op reis 3+

Samen met Opa Zeeman maken Sam & Julia een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek. Abke Bruins speelt en zingt de bekende muizen rond de aardbol. Ze ontdekken dat vreemd helemaal niet zo vreemd is. En thuis is waar je je muis voelt.


In 2017 maakte 2-ater Producties de voorstelling 'Het Muizenhuis' gebaseerd op verhaaltjes uit de boeken Sam & Julia en Het Theater. Deze succesvolle voorstelling speelde twee jaar in theaters, op scholen en in bibliotheken door Nederland en België. Nu is er een nieuwe voorstelling rondom de bekende muizen Sam & Julia uit de populaire Het Muizenhuis boeken van Karina Schaapman, dit keer met Abke Bruins.


Over de makers


Mark Haayema schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet - kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer - Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis - Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Theatergroep Gnaffel, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen. Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je, Anne waarvoor ze een Musical Award ontving.


Kaartverkoop


Normaal € 9,50 (inclusief limonade en wat lekkers na afloop)