Beatrice en Vera van der Poel

Beatrice en Vera van der Poel | ABBA XS

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agneta en rode Anni-Frida.

Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits.

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in Beeswamp.
Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze trad op met de Nits en het string-quartet Zapp. Met haar band VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival. Vera bracht twee solo albums uit en zingt ook het repertoire van Joni Mitchell als geen ander.

Beatrice heeft 5 albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire.
Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik , Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt. Trad diverse keren op het North Sea Jazz Festival. Haar stem verleent ze vaak aan audioboeken o.a. Astrid Holleeder - Judas

Pianist: Leo Bouwmeester (bekend van o.a. Jeroen Willems’ hommage aan Jacques Brel).

Kaartverkoop
Normaal € 18,50 (inclusief consumptie)
Vriend € 16,50 (inclusief consumptie)