PARKVILLA ONLINE | De VERhaler

WEGENS SUCCES VERLENGD: De VERhaler | Ademtocht (online)

Stel je eens voor dat je laatste ademtocht niet komt en dat je oneindig oud wordt. Dat het leven niet eindig is en dat de tijd niet door je vingers glijdt. Wat zou je uiteindelijk allemaal doen dan? Of al hebben meegemaakt? En als je alles al eens hebt meegemaakt, komt dan niet ergens ook het moment dat je je eigen toekomst gaat herinneren?

In Ademtocht neemt de Alphense meesterverteller Arjen Siebel je mee op een tocht langs tijd en eeuwigheid. Herkenbaar op een manier zoals je misschien wel wist, maar nog nooit zo had gehoord. Soms klein en broos in schitterende plaatjes uit alledag die zomaar ook uit jouw leven gegrepen kunnen zijn. Een verhaal om bij weg te dromen, om de tijd te vergeten en om voor altijd jong te willen blijven. Voor eventjes en misschien wel voor langer.

De voorstelling wordt muzikaal omlijst door pianiste Johanneke Lemkes.

Tekst en spel: Arjen Siebel
Piano: Johanneke Lemkes

Online ticket: € 10,-

Nb. Na aankoop van je online ticket ontvang je eerst een standaard bevestigingsmail. Daarna ontvang je, overdag op werkdagen, per mail een link naar de voorstelling (check ook je spam!). Met deze link kan je de voorstelling t/m zondagavond 18 april bekijken.

Waarom Parkvilla Theater online?
We missen onze bezoekers. We willen graag met je verbonden blijven en bovenal je verblijden met iets moois, iets unieks, iets dat we samen met Alphense makers zouden kunnen realiseren. Want ook zij stonden te popelen om weer iets te creëren, te repeteren en op de planken te staan. Zo ontstond het idee van Parkvilla Theater Online. We wensen je een mooie theaterbelevenis; thuis alleen op de bank of met anderen die je dierbaar zijn. Koop hier je ticket, dat kan er één zijn, maar het mogen er natuurlijk ook net zoveel zijn als je gezelschap groot is. Met de aankoop van jouw ticket steun je Parkvilla én de Alphense makers!