De Dansonderneming

De Dansonderneming | Peter & de Wolf + DANSWORKSHOP

Peter & de Wolf is een muzikaal sprookje op muziek van Prokofjev. De Dansonderneming brengt dit sprookje op de originele muziek, maar in een hedendaagse vertaling die zowel jong als oud aanspreekt.

Het sprookje verhaalt over Peter die op een mooie dag besluit de tuin in te gaan. En dat zonder toestemming van zijn opa, die vindt dat het in de tuin veel te gevaarlijk is. Maar Peter is niet bang en bovendien ontmoet hij in de tuin zijn vriendjes: de vogel, de eend en de kat. Maar hij had beter naar opa moeten luisteren, want uit het bos komt plots een wolf. De wolf is hongerig en op zoek naar eten. Samen met de vogel weet Peter de wolf te vangen. En net op tijd, want een jager maakt jacht op de wolf. Ze besluiten daarop de wolf naar de dierentuin te brengen.

Peter & de Wolf in de vrolijke en eigentijdse choreografie van De Dansonderneming is een voorstelling voor iedereen vanaf drie jaar.

De Dansonderneming is een gezelschap voor hedendaagse dans onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. De Dansonderneming telt acht dansers die in wisselende samenstelling deelnemen aan producties en voorstellingen.

Dansworkshop 6+
Parkvilla Dansafdeling verzorgt na afloop van de voorstelling een leuke dansworkshop voor kinderen van 6 jaar en ouder. De workshop duurt ongeveer 45 minuten. Om je op te geven kies je bij kaartsoort: E-Normaal + dansworkshop.
Ouders en broertjes of zusjes zijn gedurende de workshop in onze gezellige foyer welkom.