Serious Music Alphen

Serious Music Alphen | Robby Valentine

Deze avond verwelkomen we Robby Valentine met zijn band. Na zijn succesvolle optreden in 2015 met zijn ‘Bizarro World tour én een Queen tribute) komt hij nu terug met een gevarieerde show die in het teken staat van zijn nieuwe, in de zomer 2018 verschenen album ‘The Alliance’.

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan. Robby Valentine bracht een indrukwekkende reeks cd’s, waarvan de laatste vooral in Japan succesvol waren. Na de release van zijn ook in Nederland goed ontvangen (10e!) studio album ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijdje stil rondom de multi-instrumentalist. Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uitkwam op 16 juni 2018. ‘Soldiers of Light’ was de eerste single van ‘The Alliance’ en een perfect visitekaartje voor dit diverse rockalbum dat de luisteraar trakteert op tien anthem-achtige stadion rocksongs. Robby Valentine zal tijdens de indrukwekkende theatrale show zowel het nieuwe als eerder verschenen werk de revue laten passeren.

Boek je kaarten op tijd, want concerten van Robby Valentine worden (mede door zijn vaste schare trouwe fans) zeer goed bezocht.

Duur: ca 100 minuten. De shows is MET pauze (maar de kaarten zijn -alleen- deze keer zonder consumptie).

Kaartverkoop
Online: € 15,00
Kassa: € 17,50
exclusief consumptie
Deze activiteit is onderdeel van een evenement. Klik hier voor meer informatie.