Productiehuis Alphen

Productiehuis Alphen | Nee, niet nu!

Een kerstverhaal met een knipoog naar het boek De Heksen van Roald Dahl

In het gezellige familiehotel De Vier Zeesterren is vlak voor de kerstdagen de jaarlijkse bijeenkomst van een vrouwenvereniging die zich verzet tegen wreedheid jegens kinderen. De vrouwen hebben echter een afschuwelijk geheim. Iets met toverdrank en muizen.
De kinderen in het hotel doen wat kinderen doen: zij spelen en ontdekken. Natuurlijk is er eentje die valt voor de charmes van die aardige vrouwen. Of eigenlijk, voor de belofte van een heleboel chocola. Dat gaat natuurlijk vreselijk mis.
Iedereen is toe aan een serene kerst en het hotel wordt in kerstsferen gehuld. Een grote kerstboom, een heerlijke kerstmaaltijd van Chef Jacques en een gelukkige familie Jansen die het hotel runt. Jammer dat dat enkel de buitenkant is.
Onder het oppervlak broeit er iets bij die vreemde vrouwen. Zijn alle kinderen opeens verdwenen. Gaat het fout in de keuken. Verschuilt meneer Jansen zich onder zijn koptelefoon en probeert mevrouw Jansen wanhopig de zaken in het hotel in goede banen te lijden.
Ondertussen is een oude zeebonk samen met zijn kleindochter druk bezig om de boel te redden. Dat lukt bijna. Met de nadruk op bijna…

Nee, niet nu! is de traditionele kerstvoorstelling van Productiehuis Alphen. De inspiratie is deze keer het boek De Heksen van Roald Dahl. De regie is in handen van Michiel van de Burgt, het script is geschreven door Iris Huisman, artistiek leider is Nancy Ubert en productieleider is Eveline Verhoeve. Productiehuis Alphen is professioneel theater gemaakt door amateurs.

Kaartverkoop
€ 16,00