Serious Music Alphen

Wishbone Ash

Wishbone Ash terug in Alphen
Na 2 zeer succesvolle concerten in 2016 en 2017 komt de legendarische classic rockband Wishbone Ash ook in 2018 weer terug naar Alphen a/d Rijn. Op 19 januari speelt de band in het Parkvilla Theater een show in het kader van hun ‘Open Road 2018’ tour.

Wishbone Ash werd opgericht door Andy Powell en Martin Turner in 1969. De band ontwikkelde zich al snel tot pionier in het gebruik van de ‘twin lead’ gitaren. De wereldwijde doorbraak kwam in 1972 met het album ‘Argus’, dat nog steeds wordt beschouwd als een van de beste classic rock albums aller tijden. Wishbone Ash werd al snel een grote band; van het live-album ‘Live dates’ uit 1973 werden miljoenen exemplaren verkocht. In 1995 verliet Martin Turner de band definitief en nam Andy Powell het heft in eigen handen met nieuwe muzikanten, nieuwe albums en vele live concerten. Wishbone Ash bracht inmiddels 27 studioalbums uit, met ‘Blue Horizon’ uit 2014 als laatste wapenfeit. De band momenteel uit Andy Powell en Mark Abrahams als lead gitaristen en Bob Skeat en Joe Crabtree op bass en drums.

Wishbone Ash is na 48 jaar nog steeds springlevend en dat willen ze graag ook in Alphen weer laten horen en zien. Het concert begint om 20.15 uur en de kassa/foyer is vanaf 19.15 uur geopend.

Kaartverkoop
Bij reservering € 27,50
Aan de kassa € 32,50
Inclusief consumptie.

NB: de vorige shows waren vroegtijdig uitverkocht; bestel tijdig als je verzekerd zijn van kaarten!