Serious Music Alphen

The Book of Genesis

The Book of Genesis is een Engelse band die niet alleen de muziek, maar ook de theatrale kant van de wereldberoemde symfonische rockband Genesis doet herleven. De band legt de focus op de jaren ‘70 waarin de band met zanger Peter Gabriel en (later) Phil Collins en gitarist Steve Hackett furore maakte met album-klassiekers als Foxtrot, Selling England by the Pound en The Lamb Lies Down on Broadway en A Trick of the Tail.

Genesis Tribute
The Book of Genesis wordt alom beschouwd als de beste Genesis tribute, niet alleen door de muzikale kwaliteiten, maar ook vanwege originele instrumenten, vele historische beelden, en –natuurlijk– de kostuums waarmee met name Peter Gabriel destijds grote indruk maakte. Voor de kenners: beroemde creaties als The Flower”, “Bat Wings”, “Magog”,“Crested Britannia” komen deze avond weer tot leven. Dit is dus geen gewoon concert, maar avondvullend rocktheater op zijn best.

In 2017 kwam de band voor het eerst naar Nederland en imponeerde het aanwezige publiek. Backksound Magazine schreef daarover in hun recensie: ‘the fantastic progressive rock music in combination with the costumes and other props are a real feast for your eyes and ears’.

Wil je Genesis nog een keer live horen en zien zoals het in de jaren ‘70 was? Dan mag je deze show zeker niet missen.
Het concert begint om 20.15 uur; de kassa gaat om 19.15 uur open.

Kaartverkoop
Bij reservering € 15,00
Aan de kassa € 20,00
Inclusief consumptie.

Kaartverkoop via Serious Music Alphen