Parkvilla is z.s.m. op zoek naar Vakdocent dans - Jazz Maandagavond tussen 18.00 en 21.30 uur

Deel jij graag je eigen creatieve talent en kennis met enthousiaste mensen? Ben jij goed in Jazz? Wil jij lesgeven aan jongeren en volwassenen. Dan is Parkvilla op zoek naar jou!

Over de functie
Als docent maak je deel uit van de afdeling Cultuureducatie en - participatie, die bestaat uit een enthousiast en vakbekwaam docententeam. Dit team verzorgt zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs, projecten op basis- en middelbare scholen en projecten met de cultuurcoaches in de gemeente Alphen aan den Rijn. De huidige uren zijn ter vervanging van een zwangerschap, maar meer is mogelijk.

Verantwoordelijkheden
• Je verzorgt drie lessen Jazz, twee groepen gevorderd en een groep beginners.
• I.v.m. de ambities om meer dans aanbod te creëren bestaat de mogelijkheid om op andere dagen ook cursusaanbod te bieden.

Kennis en vaardigheden
• Je hebt een opleiding dans aan een academie, vakdocentenopleiding aan een HBO of anders andere aantoonbare, relevante ervaring als docent.
• Je beheerst diverse stijlen binnen de Jazz. Cursisten hebben ervaring met variërende stijlen jazz als fusion, street/jazz, show/jazz.
• Je hebt ervaring met het lesgeven aan beginnende en gevorderde cursisten aan tieners en volwassenen.

Wij bieden
Een leuke baan in een dynamische, prettige werkomgeving tegen een marktconforme beloning conform de CAO kunsteducatie. De overeenkomst is op freelance basis, Aanvangsdatum: z.s.m.

Inlichtingen over de vacature: cursussen@parkvilla.nl.

E-mailadres sollicitaties: sollicitatie@parkvilla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.