Cursussen & Workshops

Coronarichtlijnen Cursussen & Workshops vanaf 19 januari

Kunst- en cultuurbeoefening mag weer vanaf 15 januari. Wij hebben een paar dagen de tijd nodig om alles op te starten. Vanaf woensdag 19 januari gaan wij weer van start! Let op dat de foyer nog niet open is tot in ieder geval 25 januari.

Wij volgen de basisregels van de overheid.

  • De controle van het coronatoegangsbewijs blijft gelden. Iedereen boven de 18 jaar laat bij betreden van het gebouw zijn/haar QR code controleren. Dit kan via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID). Andere bewijzen dan de QR Code CoronaCheck en andere vormen van legitimatie als bankpassen, zorgpassen etc. mogen wij niet accepteren.
  • Tijdens de cursussen wordt er 1,5 meter afstand gehanteerd. 
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Dit geldt als je in beweging bent en als je ergens zit of staat.

We realiseren ons dat mogelijk niet iedere bezoeker het prettig vindt om een coronatoegangsbewijs te laten zien of een mondkapje te dragen. Wij volgen met deze tijdelijke verplichting het overheidsbeleid en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven en onze bezoekers te laten genieten van al het moois dat we te bieden hebben.