Productiehuis Alphen brengt (jou) Bij de revue!

Vanaf aanstaande vrijdag  staat ons theater meer dan twee weken lang in het teken van 'De Revue', een voorstelling speciaal geschreven voor Parkvilla. Productiehuis Alphen, het huisgezelschap van Parkvilla, brengt van 22 september t/m 7 oktober een eigen bewerking van de iconische televisieserie ‘Moeder, ik wil bij de revue’. PA schrijft graag een script ‘op het lijf’ van zijn spelers. De jubileumvoorstelling ’Bij de Revue’ is dan ook geen musical geworden maar een theaterstuk met verrassende showelementen, waaronder zang en dans.

Over de voorstelling
We gaan 50 jaar terug in de tijd, naar het jaar 1970. De jonge kruidenierszoon Bob uit een dorpje vlakbij Alphen aan den Rijn droomt van een carrière bij de revue. Zingen is zijn lust en zijn leven. Zijn moeder deelt die dromen niet en vindt dat hij is voorbestemd om de winkel over te nemen. 

Broer en zus John en Riet Oudshoorn treden samen op. In hun eigen revue. Hun hoogtijdagen zijn eigenlijk voorbij, al hebben ze nog wel succes. Met zijn glitter en glamour blijft het duo genoeg publiek trekken, maar achter de schermen wringt het behoorlijk tussen de twee. 

Om de opening van het nieuwe Parktheater in Alphen te vieren, is een grootse revue van John en Riet geboekt. Die wordt op maat gemaakt. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er moeten liedjes geschreven worden, choreografieën gemaakt en kostuums ontworpen. Een fantastische kans voor Bob om een revue van dichtbij mee te maken. En laat hij nou net een bestelling bij het theater moeten afleveren… Vanaf dat moment gaat een nieuwe wereld voor hem open. 

Alle data
Avondvoorstellingen 20.30 uur: 22, 23, 28, 29, 30 september en 07 oktober 
Matinees 15.00 uur: 24 september en 01 oktober 

Bestel hier je kaarten!

Kaartprijs (incl. consumptie)
Normaal: € 19,50
Parkvilla Vriend: € 17,50