Nieuwe expositie Stephanie van der Beek

Stephanie is een dynamische kunstenares die bekend staat voor haar kleurrijke en gracieuze alcohol inkt en epoxy schilderijen van abstracte bloemen. 

Door het spel van zacht vloeiende vormen, heldere kleuren en het gebruik van goud of brons, is haar werk zeer herkenbaar. Uit al haar werken spreekt duidelijk Stephanie’s kracht en energie, dit is ook hoe ze in het leven staat en tevens de boodschap voor de kijker.

Stephanie begon op haar 20e aan de Côte d’Azur met schilderen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een kunstenares die dagelijks schildert, exposeert en verkoopt in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven. 

"Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, iemand aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren. De manier hoe ik in het leven sta – namelijk krachtig en energiek – wordt uitgedragen in mijn kunst. Dat is mijn boodschap waarmee ik het kunstwerk creëer. Ik wil je uitnodigen om naar mijn kunst te kijken en zelf na te gaan wat het bij je oproept en/of betekend." - Stephanie van der Beek

Kijk voor meer informatie over haar kunst op www.stepharts.com. 

De expositie van Stephanie hangt in de foyer en is te zien t/m 27 juli.