Update coronamaatregelen Parkvilla

De nieuwe coronamaatregelen zijn op vrijdag 14 januari door het kabinet bekendgemaakt.

De cursussen gaan volgende week van start
Kunst- en cultuurbeoefening mag weer van start gaan! Wij hebben een paar dagen nodig om alles goed voor te bereiden en streven er naar om woensdag 19 januari alle cursussen van start te laten gaan. Alle cursisten ontvangen de komende dagen persoonlijk bericht via e-mail.

Veilig bezoek aan Parkvilla
Je kunt met een gerust hart en op veilige wijze naar Parkvilla komen om een cursus te volgen. Wij houden tijdens al onze activiteiten de landelijke coronamaatregelen aan. In navolging van de maatregelen van het kabinet vragen wij om het coronatoegangsbewijs in combinatie met je identiteitsbewijs (paspoort, ID of rijbewijs). Daarnaast is het vanaf 13 jaar verplicht in het gebouw een mondkapje te dragen. Ten slotte geldt dat wij allemaal anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar.

Film- en theatervoorstellingen
De deuren van de theaterzaal en ons filmhuis blijven nog gesloten tot 25 januari.

Contact & nieuws
De administratie is ma t/m vr telefonisch bereikbaar op 0172-493737 en via de mail info@parkvilla.nl. Op de hoogte blijven van Parkvilla nieuws? Volg ons via de website, social media of de Parkvilla nieuwsbrief.

Blijf gezond
Wij zijn blij dat wij je weer mogen ontvangen bij Parkvilla bij deelname aan een cursus! Het gehele Parkvilla-team en alle vrijwilligers hopen je ook weer snel in ons theater en filmhuis te mogen verwelkomen. Laten we er met elkaar op vertrouwen dat de coronamaatregelen er voor zorgen dat dat snel weer mogelijk is. Bedankt voor je begrip en blijf gezond!